Amslod Fietsen Klachten

Als je nieuw bent welkom en om meteen met de deur in huis te vallen:

PAS OP MET DE FIETSEN VAN AMSLOD! GENOEG KLACHTEN TE VINDEN ONLINE

Ik heb deze website opgezet omdat ik klaar ben met dit merk en deze mensen die mij en mijn vrouw 5.000 euro uit de zak hebben geklopt. Je koopt een fiets, betaald er veel geld voor, maar krijgt ellende en een sneer en belediging van de eigenaar om je oren. Dat is nogal een klap in je gezicht die je niet verwacht als klant, maar niet getreurd, als je de Amslod klachten leest op het internet is gebeurt het veel en veel vaker dan je denkt!

Goed, stel je hebt de domme fout gemaakt om en fiets te kopen bij Amslod (je vraagt er dan zelf om!), dan wil je weten waar je een klacht in kan dienen. Niet dat ze er iets mee doen, maar dan heb je het zelf zwart-op-wit als je juridisch aan de slag wil gaan (wat ik ten zeerste aanraad!). Hoe gemakkelijk is het dan? Heel gemakkelijk aangezien dan je advocaat uit kan zoeken wat er mis is aan de kant van de verkoper, en dan sta je zekerder en sterker in je schoenen. Vergeet niet dat winkeliers en verkopers vaak niet te vertrouwen zijn en het geld uit je zak kloppen en zich verbergen achter hun kleine en achterlijke lettertjes. En daarom is het fijn om met een advocaat aan de slag te gaan, die weet precies wat wel en niet kan. Want let op, het gebeurt dus vaak dat een winkelier stiekeme dingen in hun algemene voorwaarden zetten waar helemaal niks van klopt!

In het geval van Amslod zou ik dus 3x uitkijken en even rondkijken in de familie of bij vrienden of er iemand is met juridische kennis van zaken die dit dan meteen uit kan zoeken. Ik heb het zelf meegemaakt dat ze schandalig te werk zijn gegaan, dus wederom let goed op en laat je niets wijsmaken, en zeer zeker niet door de NIET BEHULPZAME KLANTENSERVICE! Waren ze maar behulpzaam dan had ik deze site niet eens gemaakt, maar voor meer dan 5.000 uit je zak geklopt te zijn heb ik het meer dan over om hier mijn punt te maken en te blijven maken! En dat is mijn mening AMSLOD, ik heb vrijheid van meningsuiting en mijn mening is dat ik me FLINK OPGELICHT VOEL!! En dat laat ik blijken aangezien zij ook duidelijk hebben laten blijken helemaal niks om mijn geval te vinden.

Waar kun je een klacht indienen bij Amslod fietsen in Meppel?

Wederom, ze doen er waarschijnlijk HELEMAAL NIKS MEE, maar dat neemt niet weg dat je het toch moet doen, al is het alleen maar om flink wat bewijsmateriaal te verzamelen. En daarmee ze voor het gerecht te slepen, wat ik dus ga doen! Ik ben nu met een advocaat bezig om alles te verzamelen en Amslod voor het gerecht te slepen en te laten zien hoe ze klanten WEL JUIST moeten behandelen!

Ik hoop dat je geen fiets bij Amslod hebt gekocht, maar mocht het zo zijn, en je hebt (gegarandeerd) gedoe er mee dan kun je op de site van Amslod een klacht indienen. Verwacht niks terug, of gedoe zoals deze persoon op het forum van TROS RADAR, en ik citeer zijn klacht:

Amslod komt herhaaldelijk beloftes niet na

Zo laten ze dus hun klanten achter. Geld uit de zak kloppen, en hup naar de volgende domme klant, want dat is NAAR MIJN MENING HOE ZE DENKEN! Pas dus echt echt op. Ik ga hieronder wat klachten plakken zodat je ziet hoe ze met hun klanten om gaan!!!! PAS DUS OP!!!!

Theo heeft helemaal gelijk, lees maar mee!!!

Beste Quark, ik zou ietsje meer geld uitgeven als dat mogelijk is en naar een ander merk gaan zoeken als ik u was. Ik heb een fiets van Amslod dus ik weet waar ik over praat. Diverse onderdelen stuk gegaan, actieradius is de helft van wat wordt beloofd. Amslod reageert niet op mailtjes. Telefonisch wordt je afgescheept. Je mag zelf dingen repareren aan je nieuwe fiets. Nee, echt géén aanrader.
Het feit dat ze de feedback-knop van hun site afgehaald hebben zegt al genoeg.

Lekker zo klanten achterlaten, telefonisch afschepen en zelf maar die rommel (NAAR MIJN MENING ROMMEL!!!!) die ze verkopen repareren.

En zo kan ik nog UREN doorgaan met wat ze allemaal wel niet flikken. Er zijn meer dan genoeg klachten te vinden, Google maar eens naar Amslod Klachten, eens kijken hoeveel je tegenkomt! Gevaarlijk voor de portemonnee maar nog gevaarlijker voor je hart!

MIJN CONCLUSIE: VER WEG BLIJVEN

BIJ AMSLOD!
PAS OP!!!!!